Sponsorer

 

Vill du vara med och bidra till att vår klubb blir större, starkare och ännu bättre…

Sök till oss, och dela med dig, för att du liksom vi, brinner för att vistas på havet!

Vi söker samarbetspartners i dig, så lägg din röst med ett mejl till oss.

Kullaviks Kanot & Kappseglingsklubb är en seglarförening med kappseglingsinriktning som har anor sedan sommaren 1917. Då öppnade klubben för att ordna mindre regattor. Båtarna seglade till oss då väg saknades hit. Men med åren växte klubben och vid 50 års jubileet så besöktes klubben av ca 400 båtar.

Seglarskola öppnar i år liksom föregående år, och nu i år är öppningsdatumet 25:e februari. Här träffas ca 200 barn och ungdomar varje sommar och har några fina veckor ihop på havet utanför vår fyr på Kullavikspir.

Träningssegling, säsongen med träningssegling med optimist och Ilca startar i hamnen så snart vi har det isfritt.

KKKK är en klubb dit alla nivåer är välkomna, att segla bara för att det är kul eller att försöka prestera på toppnivå är lika viktigt och måste få bero på var och ens egen vilja och intresse.

Kkkk`s värdegrund är en samlad beskrivning av klubbens “mjuka” värderingar.

• Alltid ha en inkluderande ton – främja inkludering

• Bygga på det positiva – bygga gemenskap

• Vi arbetar ideellt och alla behövs – alla behövs

 

Vi ser att vår sport kan medverka till att fostra unga inför vuxenlivet…

Klubben har en tydlig ambition att genom engagemang fostra ungdomar för vuxenlivet. Det vi ger de barn och ungdomar inom Kkkk, gör att de utvecklar förmågor såsom samarbete, att hjälpa och ta hjälp av varandra, ta stort eget ansvar samt att målmedvetet sikta så långt man önskar.

 

Har du frågor eller funderingar kring sponsring av vår klubb så tveka inte att höra av dig till kassor@kkkk.se eller ordforande@kkkk.se.

På vår hemsida, www.kkkk.se, kan du hitta information om vår klubb samt anmäla dig till våra seglingsarrangemang. Vi vill hjälpa dig att uppleva härlig segling – så hör av dig med dina önskemål kring det du saknar eller inte hittar på hemsidan och skicka ett mejl till ordforande@kkkk.se alt info@kkkk.se.

Pelle P

Besök Pelle P

Liros

Besök Liros

Svenska sjö

Besök Svenska sjö

Svenska Sjö Stående

Besök Svenska Sjö Stående